Onze services

Gericht op subsidie voor uw project

Ondersteuning door Uniresearch

Uniresearch kan uw organisatie bij het gehele subsidietraject ondersteunen; van zoeken naar geschikte subsidies, het meedenken over de projectopzet en het schrijven van de aanvraag tot subsidiebeheer en projectmanagement na goedkeuring van uw project.

Uiteraard bieden we al deze services ook afzonderlijk aan. Wij zorgen daarbij voor maatwerk en komen met out-of-the-box oplossingen. Aan elke opdracht werken we met een team en geloven daarbij sterk in een multidisciplinaire aanpak. Daarnaast onderscheiden wij ons door de hoge kwaliteit van onze services en de toewijding van onze technisch hoogopgeleide medewerkers.

Persoonlijk contact
Uniresearch-Proces-deel-1
Uniresearch-Proces-deel-2

Services

Subsidieadvies en -analyse
Een subsidieadvies en subsidieanalyse begint met een subsidiescan op basis van een eerste gesprek. De subsidiemogelijkheden voor uw technologie, innovatie en organisatie worden geïnventariseerd, waarbij ook de slagingskans wordt aangeven. Als onderdeel van subsidiecoördinatie monitoren wij de subsidiemogelijkheden voor uw projectideeën.
Projectontwikkeling
Bij projectontwikkeling wordt uw projectidee zodanig door ons gedefinieerd dat de kans op subsidie voor u maximaal is. Wij ontwikkelen samen met u een technologische oplossingsrichting binnen de subsidievoorwaarden, ontwerpen een ontwikkelingsprogramma en stellen het consortium samen gebruik makende van ons uitgebreide netwerk.
Subsidieaanvraag verzorgen
Wij schrijven een voorstel dat de evaluatoren overtuigt. We vertalen hierbij uw technische ideeën en teksten naar specifieke voorstelvereisten en jargon. Wij hebben honderden consortia en aanvragen succesvol begeleid en hebben uitgebreide ervaring met het aansturen van groepen van experts en teams met uiteenlopende belangen.

Na goedkeuring van uw project

Projectmanagement, subsidiebeheer, exploitatie en kennisverspreiding

Wij verzorgen de volgende services:

  • Projectmanagement
  • Subsidiebeheer
  • Exploitatievoorbereiding en kennisverspreiding

Na positieve evaluatie en selectie voor financiering, bieden wij een volledig pakket aan diensten om ervoor te zorgen dat uw project succesvol wordt uitgevoerd en de partners zoveel mogelijk worden ontzorgd.

Bij projectmanagement verzorgen wij onder meer inhoudelijke en financiële rapportages, bewaken we resultaten en voortgang, organiseren we projectmeetings en zorgen voor consensus.

Bij subsidiebeheer ondersteunen wij de penvoerder en partners bij het beheer en administratief management van het project. Denk hierbij aan assistentie bij het inrichten van de projectadministratie, assistentie bij communicatie met subsidieverstrekkers, reviewen van voortgangsrapportages en assisteren van partners bij het leveren van input, en ondersteuning bij wijzigingsverzoeken en audits.

U kunt ook bij ons terecht voor ondersteuning bij kennisverspreiding en exploitatievoorbereiding. Wij hebben ervaring met het realiseren van maximale zichtbaarheid van projectresultaten door het ontwerpen en uitrollen van gerichte campagnes. Tevens heeft Uniresearch ervaring met het definiëren van exploitatieplannen en -strategieën voor het valoriseren van projectresultaten.

© 2022 Uniresearch B.V. Alle rechten voorbehouden