Subsidieadvies
en -beheer

Voor uw technologische innovaties

Bekijk onze services

Key to innovation

Uniresearch is een subsidieconsultant gespecialiseerd in technologische innovaties.

Wij zijn experts in het ontzorgen van onze klanten en onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en langlopende klantrelaties. Onze consultants hebben een hoog kennisniveau, waardoor we met onze klanten kunnen meedenken. Met ons grote en internationale netwerk zijn wij gespecialiseerd in regionale, nationale én Europese regelingen. Onze services variëren van subsidieadvies en het aanvragen van subsidies tot projectmanagement en kennisverspreiding.

Waarom Uniresearch?

25+
actieve Jaren
98%
Gerealiseerd
succespercentage
nationaal
22
Betrokken experts

Subsidies

Innovatie door subsidies

Uniresearch heeft ruime ervaring met een grote diversiteit aan innovatiesubsidies, zowel regionaal, nationaal als Europees. Dit kunnen subsidietrajecten zijn waarbij één partij of een klein aantal partijen betrokken is, maar wij hebben ook ervaring met grotere projecten waarbij bijvoorbeeld ruim 30 partijen betrokken zijn. Wij schrikken er ook niet voor terug om met een nieuwe regeling aan de slag te gaan. Voor subsidies op het gebied van personeel en arbeidsmarkt werken wij samen met IMC Organisatie Personeel Subsidie.

Persoonlijk contact

Ervaringen van opdrachtgevers

Over Uniresearch

Sinds de start in 1994 is Uniresearch uitgegroeid tot een succesvol en onafhankelijk subsidieadviesbureau. Onze klanten variëren van start-ups tot grote bedrijven en onderzoeksorganisaties, elk met hun eigen wensen en eisen. Wij vinden het belangrijk om mee te werken aan de realisatie van technologische innovaties waarmee maatschappelijke problemen worden opgelost, daarbij mede gedreven door de achtergrond en opleiding van onze medewerkers.

Ontmoet ons team
Uniresearch-Team

© 2022 Uniresearch B.V. Alle rechten voorbehouden